Το ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΛ. ΚΛΕΠΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.ξεκίνησε με το μεράκι και την αγάπη προς την παράδοση του Κωνσταντίνου Κλέπκου το 1967 στο Περιβολάκι, ένα μικρό χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη παράγοντας παραδοσιακά τυριά και κυρίως την πασίγνωστη ελληνική φέτα.Ο Κωνσταντίνος Κλέπκος στήριξε την παραγωγή του στην παραδοσιακή τέχνη του τυροκόμου - παραγωγού εκσυγχρονίζοντάς την και τηρώντας αυστηρά τις σύγχρονες προδιαγραφές και τους απαιτούμενους ελέγχους. Πιστός στη φιλοσοφία και παραγωγική διαδικασία του πατέρα του ο Κλέαρχος Κλέπκος ανέλαβε το 1984 την επιχείριση δίνοντας ωστόσο νέες προοπτικές ανάπτυξης.